Övriga tjänster

Ett allsidigt företag

Vasastans Måleri är ett mångsidigt måleriföretag med ett heltäckande tjänsteutbud. När du anlitar oss får du alltså tillgång till målare med långt mycket större kompetens än enbart målning. Nedan kan du läsa mer om våra specialiteter.

Golvläggning & golvslipning

Golven gör mycket för hur ett rum upfattas. Är de slitna och fula spelar det ingen roll om resten av rummet är nyrenoverat, det kommer helt enkelt att se ofärdigt ut. Om du har golv som behöver åtgärdas så utför vi både slipning som gör att befintliga trä- och parkettgolv blir som nya igen och golvläggning om golven är för slitna för att renoveras eller om du önskar byta golvbeläggning.

Tak & fasader

Vi renoverar tak i allt från privata villor till större kontorshus, bostadsrättsföreningar med mera. Vi kan även lägga tak vid nybyggen.

Husets fasad behöver också renovering med jämna mellanrum. Även här renoverar vi fastigheter av alla storlekar. Givetvis tar vi hand om målningen av fasaden när den är färdigrenoverad.

Totalentreprenad

Vi åtar oss även totalrenoveringar av lägenheter, villor med mera. Här tar vi in de hantverkare som vi behöver komplettera med och ser till att koordinera hela projektet så att du som beställare lugnt kan luta dig tillbaka medan vi tar hand om jobbet.

spackling

Ett heltäckande utbud av hantverkstjänster - mer än bara målare på Östermalm!