Målare Östermalm

Kunniga målare i innerstan | 08-777 51 00

Om oss

TRYGG MÅLARE PÅ ÖSTERMALM

När du anlitar hantverkare för att exempelvis målning i ditt hem, i er BRF eller företagslokal vill du givetvis veta att företaget du anlitar är tryggt, har duktiga hantverkare ser till att du får ett perfekt slutresultat och som håller sig till både tidsplan och budget. Det får du när du väljer oss!

Vi är alltid måna om att hålla oss till det som vi har lovat och att alltid kommunicera med kunden om något skulle ske eller behöva ändras under uppdraget. Vi är försäkrade i IF så att du som kund lugnt kan luta dig tillbaka medan vi gör jobbet.Vi har god kreditvärdighet och vi är ett av Recos rekommenderade företag. Ta gärna en titt på våra recensioner för att se vad våra tidigare kunder tycker om oss.

Certifierade och erfarna hantverkare

Samtliga hantverkare som arbetar för oss är givetvis välutbildade och certifierade inom sina respektive områden. De har alla lång erfarenhet och håller sig uppdaterade kring de senaste teknikerna och materialen för att försäkra att varje projekt utförs enligt gällande standard.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Mer än bara målning - vi är del av en heltäckande byggfirma med duktiga hantverkare!