Måleri

Våra tjänster inom måleri

Vår målsättning är att kunna erbjuda ett heltäckande utbud av måleritjänster till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Nedan kan du läsa några exempel på de typer av målning som vi erbjuder. Kontakta oss för mer information.

Invändig målning

Målning inomhus är det som vi allra oftast anlitas för. Det är många fler ytor än man först tänker sig som faktiskt kan behöva målning. Visst ska det målas eller tapetseras på väggarna när man renoverar eller inreder ett rum, men minst lika viktigt är det att se till att taket blir snyggt spacklat så att eventuella skarvar i takskivorna döljs och sedan målat med en hållbar och gärna tvättbar färg så att taket kan hållas rent och snyggt i många år.

Snickerier såsom lister, dörr- och fönsterfoder, fönsterbrädor, väggfasta hyllor och garderober med mera måste också slipas och behandlas med hållbar lackfärg för att bli enkla att hålla rena. Med denna typ av snickerier kan man också sätta spännande accenter i ett rum. Att byta färg kan göra oerhört mycket för hur ett rum uppfattas.

Andra invändiga ytor som kan behöva målning är trapphus och räcken, tvättstugor och till och med golv om man föredrar en lackad yta istället. Det kan bli mycket snyggt på både trägolv och betonggolv.

spackling

Utvändig målning

Målning på utsidan av en byggnad är viktig av flera anledningar. Dels handlar det förstås om att huset ska se välvårdat ut, men än viktigare är färgen för att skydda fasaden och andra delar mot onödigt slitage och vädrets makter. Snickerier och plåtdelar slits snabbt om de lämnas obehandlade. Här är det viktigt att man använder tåliga färger som är anpassade till respektive material.

Fasadmålning utför vi på både träfasader och putsade fasader. Vi ser till att välja färger som passar till materialet så att det håller länge, till exempel färger som har en viss genomsläppningsförmåga när vi målar på puts för att undvika att färgen flagnar av på kort tid. Vi vill att du ska få ett snyggt och jämnt resultat som håller länge.

Våra duktiga målare på Östermalm ser till att det blir snyggt och prydligt i varje vrå